Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą: mamy nową poduszeczkę do głaskania. Właśnie się pojawiła, obok szybszych iMaków. Pewnie to dla tych, którzy przyzwyczaili się do trackpadów w swoich laptopach.

http://www.apple.com/magictrackpad/
|
Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą: mamy nową poduszeczkę do głaskania. Właśnie się pojawiła, obok szybszych iMaków. Pewnie to dla tych, którzy przyzwyczaili się do trackpadów w swoich laptopach. |
|
|
No to mój tata się ucieszy. Wyobraźcie sobie, że on tak przyzwyczajony jest do trackpada w swoim MBP, że jak siada do mojego iMaca z Magic Mouse to nie umie ruszać kursorem! Odpalam mu programik na iPod Touch co symuluje trackpada i śmiga po nim pięknie.
Kątem OK’a |
|
To bardzo dobre i uczciwe podejście - dla planujących nabyć nowszy sprzęt informacja, że nowa wersja wyjdzie w sierpniu, jest chyba zbawienna. |
|
|
Pewnie zrobili tak , bo zabrakło im starych modeli Mac Pro i by klienci byli zdenerwowani dlaczego nie można kupić Mac Pro, a tak zamówienia spadły do minimum i te jeszcze kilka starych sztuk się znajdzie na magazynie. Współczuć jedynie Resellerom którzy mają na stanie “stare” modele, będą jeszcze gorzej schodzić, a nowych nie ma jeszcze w transporcie Kątem OK’a |
|
Okazja do ogłoszenia promocji ;) |
|
|
Szczerze mowiac to bardzo fajna sprawa z tego gladzika. Slyszalem kiedys plotki, ze mialo to byc wbudowane w klawiature, ale na szczescie jest oddzielnie i musze przyznac, ze mi sie podoba. Gdybym mial iMaca to rozwazyl bym zakup. |
|