moksienciuk napisał(a):Ja używam skrótu cmd + strzałka w gorę i działa lepiej niż dobrze.
- i ta informacja - jak dla mnie - stanowi rozwiązanie problemu. Serdecznie dziekuję !
Jak zawsze
Jacek A. R.
- i ta informacja - jak dla mnie - stanowi rozwiązanie problemu. Serdecznie dziekuję ! Jak zawsze Jacek A. R. - im więcej wolno - tym mniej wypada. |
|
Rozwiązanie zacne, tylko niewygodne jeśli nadal trzymam myszkę. ;) Bez niej MacPro staje się ułomny w komunikacji ze mną. :D |
|
Proszę bardzo, wątki w dziale są ułożone wg nanowszych postów. |
|
Dziękuję w imieniu wszystkich Ziemian! Kątem OK’a |
|
Można jeszcze prościej: strzałka w lewogórę, na pecetach zwana “Home”. Tylko jeden przycisk, pełny minimalizm. |
|
|
U mnie na MacBook Pro niestety nie ma tego klawisza. |
|
|
Zatem zwracam honoris causa ;) |
|
|
Wracając do tematu… miło byłoby widzieć nowe/nieczytane posty w czytniku RSS. |
|
|
- u mnie też nie ma - klawiatura PB G4 Alu 12”, ostatnia edycja 1.5 GHz. Ale może się taki hint komuś przydać; mnie w zupełności wystarczy Jabłko (Command)+ strzałka w górę (lub strzałka w dół). Jak zawsze Jacek A. R. - im więcej wolno - tym mniej wypada. |
|
|
Natomiast w mojej klawiaturze Apple Design Keyboard z połowy lat 90 taki przycisk już jest ;) |
|
Ten klawisz występuje tylko w długich klawiaturach appla (z numpadem) nie ma go w żadnym laptopie, jak też i np. w klawiaturze BT Apple. Kątem OK’a |
|
Eee tam! Może moja jest minimalnie dłuższa, za to do jej obsługi nie muszę krzyżować rąk ni palców ;-) |
|
|
Pytanie do Zarządu ;) Czy edycja tekstu przy dodawaniu postu mogłaby być bardziej przyjazna laikowi tudzież zwykłemu zjadaczowi chleba nie znającemu się na kodowaniu, gdyż na co dzień się tym nie zajmuje? Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. d.e.l.t. |
|
|
Przede wszystkim - proszę o wybaczenie, że nie w stosownym miejscu, ale każda okazja jest dobra - a więc: z radością witamy w tym zakątku sieci. Późno, a i oczka już nie te, więc tylko, póki co, proszę pięknie zapoznać się z tym oto wątkiem . Ściągaczka jest obiecana. Z serdecznością i szacunkiem Jacek A. R. - im więcej wolno - tym mniej wypada. |
|
|
Miniporadnik pisania: |
|