DG, dziękuję bardzo za poradnik, choć na szczęście już wiem, jak z tagow korzystać, ale nie chodziło mi o opanowanie skrótów, a raczej funkcjonalność i wygodę pisania, kiedy czasem ma się aż dwie strony do uzewnętrznienia ;)
niestety z własnej strony nie jestem w stanie zgłosić żadnej innej propozycji, gdyż się na tym po prostu nie znam, ale wiem, że istnieją rozwiązania prostsze w obsłudze, a przecież o prostotę w minimalmacu chodzi, czyż nie? :)
Propozycje zmian
|
|
|
Czy teraz jest lepiej? |
|
|
jak dla mnie bomba :) Dziękuję |
|
|
Cieszę się :) |
|
|
no właśnie ;) |
|
|
Zbliżamy się coraz bardziej do perfekcji :-) Kątem OK’a |
|
|
Prawda! |
|
|
Czy nie było by przejrzyście jeśli na głównej stronie tytuły wątków były po lewej stronie a autor i data po prawej stronie wyrównane? Kątem OK’a |
|
|
Pamiętam :) |
|
|
Wyrównanie do prawej. Czy teraz lepiej i czytelniej? |
|
|
Dzisiaj wszedłem na stronę główną i podoba mi się bardzo. Jeśli nikt nie będzie miał nic przeciw, obstaję aby taki układ pozostał. Kątem OK’a |
|
Proszę bardzo. Minimalna ;) strzałka pod ostatnim postem, u dołu po prawej, przenosi do początku strony. |
|
A tak mi się zdawało że to nowość jest. Fajnie. Dzięki. |
|
|
Wybaczcie, moze ktos to napisal, ale nie mialem czasu jeszcze przebic sie przez te 5 stron (ostatnio jestem troche zajety) jezeli bylo to prosze zignorowac a bede wiedzal ze mam sobie odszukac Czy da sie jakos zmienić kolor tekstu w podforach w ktorych znajduja sie nieprzeczytane tematy? Troche mnie to irytuje, bo jak czasem zagladam na chwile to musze przelatywac przez wszystkie dzialy, a moze niepotrzebnie to robie. Mozecie o tym pomyslec? :) |
|
|
Najszybszy sposób na odnalezienie nieprzeczytanych tematów to “Pokaż nowe posty” na stronie głównej forum (http://minimalmac.pl/forum), na górze, po lewej, tuż pod “Forum”. Po kliknięciu dostaniesz wykaz nowych postów. |
|