Forum

Propozycje zmian

d.e.l.t.
12 Mar 2010 9:48

DG, dziękuję bardzo za poradnik, choć na szczęście już wiem, jak z tagow korzystać, ale nie chodziło mi o opanowanie skrótów, a raczej funkcjonalność i wygodę pisania, kiedy czasem ma się aż dwie strony do uzewnętrznienia ;)
niestety z własnej strony nie jestem w stanie zgłosić żadnej innej propozycji, gdyż się na tym po prostu nie znam, ale wiem, że istnieją rozwiązania prostsze w obsłudze, a przecież o prostotę w minimalmacu chodzi, czyż nie? :)

DG
12 Mar 2010 11:48
d.e.l.t. napisał(a):

ale wiem, że istnieją rozwiązania prostsze w obsłudze, a przecież o prostotę w minimalmacu chodzi, czyż nie? :)

Czy teraz jest lepiej?
(Napisz odpowiedź, a zobaczysz :)

DG

d.e.l.t.
12 Mar 2010 11:52

jak dla mnie bomba :)

Dziękuję

DG
12 Mar 2010 11:58

Cieszę się :)
Tylko po co wczoraj tyle się męczyłem nad ściągawką ;)

DG

d.e.l.t.
12 Mar 2010 12:00

no właśnie ;)

QDS
12 Mar 2010 12:01

Zbliżamy się coraz bardziej do perfekcji :-)
tumblr_kwgteohiSm1qahc9uo1_400.png
Ja również dziękuję za zmiany ułatwiające życie z tagami.

Kątem OK’a

DG
12 Mar 2010 12:06

Prawda!
design-is-320x480.jpg

DG

QDS
20 Kwi 2010 11:28

Czy nie było by przejrzyście jeśli na głównej stronie tytuły wątków były po lewej stronie a autor i data po prawej stronie wyrównane?
Teraz mamy wszystko do lewej wyrównane.
Czy jest to technicznie możliwe?
Czy nie będzie dzięki temu czytelniej?

Kątem OK’a

DG
30 Kwi 2010 20:52

Pamiętam :)
Wypróbujemy. Już niedługo.

DG

DG
4 Maj 2010 22:05

Wyrównanie do prawej. Czy teraz lepiej i czytelniej?

DG

QDS
5 Maj 2010 6:53

Dzisiaj wszedłem na stronę główną i podoba mi się bardzo. Jeśli nikt nie będzie miał nic przeciw, obstaję aby taki układ pozostał.
Poukładane i czytelne.
Teraz tylko czekamy za wstawieniem logo ;-)

Kątem OK’a

DG
15 Maj 2010 10:06
microust napisał(a):

Czy jest możliwe umieszczenie dodatkowego przycisku „powrót do góry” na dole, tuż pod ostatnim postem? Nie każdy dysponuje nową myszką od wujka Stefana. ;]

Proszę bardzo. Minimalna ;) strzałka pod ostatnim postem, u dołu po prawej, przenosi do początku strony.

DG

microust
15 Maj 2010 11:17
DG napisał(a):
microust napisał(a):

Czy jest możliwe umieszczenie dodatkowego przycisku „powrót do góry” na dole, tuż pod ostatnim postem? Nie każdy dysponuje nową myszką od wujka Stefana. ;]

Proszę bardzo. Minimalna ;) strzałka pod ostatnim postem, u dołu po prawej, przenosi do początku strony.

A tak mi się zdawało że to nowość jest. Fajnie. Dzięki.

resetpl
16 Maj 2010 23:15

Wybaczcie, moze ktos to napisal, ale nie mialem czasu jeszcze przebic sie przez te 5 stron (ostatnio jestem troche zajety) jezeli bylo to prosze zignorowac a bede wiedzal ze mam sobie odszukac

Czy da sie jakos zmienić kolor tekstu w podforach w ktorych znajduja sie nieprzeczytane tematy? Troche mnie to irytuje, bo jak czasem zagladam na chwile to musze przelatywac przez wszystkie dzialy, a moze niepotrzebnie to robie. Mozecie o tym pomyslec? :)

DG
17 Maj 2010 7:57

Najszybszy sposób na odnalezienie nieprzeczytanych tematów to “Pokaż nowe posty” na stronie głównej forum (http://minimalmac.pl/forum), na górze, po lewej, tuż pod “Forum”. Po kliknięciu dostaniesz wykaz nowych postów.

DG