Forum

Propozycje zmian

resetpl
17 Maj 2010 8:35

Obecnie z tego korzystam, ale taki dodatek o jakim mowie chyba by nie zaszkodzil? Dziwnie, ze nieprzeczytane tematy w podforach sa kolorowe, a same podfora juz nie. Poprostu sie do tego przyzwyczailem, ale nie robi mi to jakiegos problemu :). W koncu to forum makowe a w tym przypadku obowiazuje zasada “think different” :).

DG
17 Maj 2010 13:57

Sprawdzę taką możliwość, ale nie obiecuję. Mam nadzieję, że nie wpłynie to na stopień zadowolenia z naszego forum :)

DG

QDS
20 Lip 2010 15:21

Czy tekst na blogu można ustawić tak aby był wyjustowany?

Kątem OK’a

DG
20 Lip 2010 20:47
QDS napisał(a):

Czy tekst na blogu można ustawić tak aby był wyjustowany?

Można, jak każdy tekst formatowany css’em. Pytanie tylko, czy przy braku dzielenia wyrazów będzie to wyglądać ładnie? Obawiam się, że nie za bardzo, czego dowodem choćby narzekania na wyjustowany tekst prezentowany w safaryjskim Readerze.

DG

QDS
20 Lip 2010 21:28

Mnie właśnie tak nie razi w Readerze to wyjustowanie… bardziej by mnie bolało, gdyby nie było wyjustowania w tej funkcji Safari:-)

Kątem OK’a

DG
21 Lip 2010 7:44

Testowo włączyłem justowanie tekstów na blogu. Jeśli nie będzie protestów, możemy tak zostawić ;)

DG

QDS
20 Paź 2010 10:19

Czy przez przypadek nie wyłączyłeś tego wyjustowania na blogu?

Kątem OK’a

QDS
1 Gru 2010 11:51

Czy można zmienić kolor czcionki w prywatnych wiadomościach z krwisto czerwonego na jakiś bardziej łaskawy dla gałeczek ocznych?

Kątem OK’a

DG
1 Gru 2010 19:14

Proszę bardzo.

DG

QDS
1 Gru 2010 21:07

O jaki ładny kolorek. Serdecznie dziękuję za ekspresową zmianę.

Kątem OK’a