Witajcie
Dziś z lekką prywatą, ale ostały mi się kości po moim poprzednim komputerze i nie mam ich do czego włożyć. Miesiąc temu kupiłem 8GB Ram (2x4GB) DDR3 1066Mhz firmy Hynix (ponoć tej firmy pamięci mamy standardowo w Maczkach). Okazało się, że szykuje się wymiana Maka na takiego, w którym one nie pasują, więc sprzedaje.
Ja ze swojego okresu, w którym je używałem (a pobyły może z tydzień w moim komputerze) mogę powiedzieć, że nie sprawiały mi żadnych problemów. Pełna zgodność, zero jakichkolwiek błędów w testach. Jeżeli potrzebujecie zapasu Ramu, korzystacie z programów, które go wykorzystują, to te pamięci są dla Was. Poza tym jeżeli jesteście z Łodzi (lub może z Warszawy - ale to chociaż zwrot biletu w jedną stronę bym uwzględnił ;)), to chętnie przyjadę, włożę lub pomogę włożyć te pamięci do komputera, możemy odpalić jakiś test lub pobawić się Makiem dla sprawdzenia i wtedy przyjąć pieniądze.
Cena jaka mnie interesuje to 350zł (dałem za nie 460, więc chyba uczciwie jak na tak krótki okres użytkowania). Pamięci kupiłem w polskim sklepie, mam dowód wpłaty oraz gwarancję, mogę zainteresowanym przesłać skan na mail.
Dla zainteresowanych przesyłam modele Maków z jakimi pamięci współpracują:
MacBook wersja Unibody white late 2009 i 2010
MacBook Pro edycji early 2009, modele mid 2009 i 2010
iMac modele 2009
Mac Mini model 2010
Zapraszam do zadawania pytań lub składania ofert.
Pozdrawiam