Z okazji zatwierdzenia przez Apple naszego miejsca jako oficjalnego Mac User Group otrzymaliśmy ręcznie wykonany brelok.
Oczywiście nie od Apple, ale od jednego z naszych userów. Twórcą tego fajnego gadżeciku jest Jaro.
Ręcznie robione gadżety
|
Kątem OK’a |
|
|
Czy przewidywana jest „produkcja” większej ilości egzemplarzy? Brelok powinien wisieć przy kluczach, a nie tylko widnieć na zdjęciach. |
|
|
Trudno mi tutaj cokolwiek powiedzieć. Postaram się skontaktować z Jaro i zapytać o możliwości produkcyjne :-) Kątem OK’a |
|
|
Dołączam się do pytania Darka. Może to kicz, ale widziałbym logo minimalmacpl z jednej strony, a z drugiej nick użytkownika. :-) A może ktoś zrobi kubek? |
|
Od wielu lat, od wielu lat… i to własnego autorstwa i wykonania…ale mnie łatwo, wszak jestem projektantem, plastykiem, etc…tylko to raczej nie są gadżety, a w pełni użytkowe i użyteczne - na owe czasy - sprzęty. Jak zawsze Jacek A. R. - im więcej wolno - tym mniej wypada. |
|
|
Breloczek bardzo ładny, widziałbym go w moim pęku kluczy, choć (ten pęk) ma już takie rozmiary, że nie jeden cieć by mi pozazdrościł. Kubek to nie wiem, ale co powiecie na koszulkę? :D arth |
|
|
A z dopiskiem Mac User Group? Kątem OK’a |
|
|
Z dopiskiem też może być, ale wydaje mi się, że bez jest bardziej minimalnie :) arth |
|
|
Faktycznie pierwsza wersja jakby lepsza. Orientujesz się jakie koszty? Kątem OK’a |
|
|
Cóż, taki ekskluzywny towar jednak musi trochę kosztować ;) O, a koleżanka zrobiła sobie taki filcowy pokrowiec z drzewkiem i listkami, i iPhone też się zmieści. arth |
|
|
„Pokrowce na manowce” - cudowna nazwa! Kątem OK’a |
|