Forum

Ręcznie robione gadżety

QDS
11 Lis 2011 9:26

Z okazji zatwierdzenia przez Apple naszego miejsca jako oficjalnego Mac User Group otrzymaliśmy ręcznie wykonany brelok.
Oczywiście nie od Apple, ale od jednego z naszych userów. Twórcą tego fajnego gadżeciku jest Jaro.

Przeczytaj całość →

Kątem OK’a

DG
11 Lis 2011 9:54

Czy przewidywana jest „produkcja” większej ilości egzemplarzy? Brelok powinien wisieć przy kluczach, a nie tylko widnieć na zdjęciach.

DG

QDS
11 Lis 2011 11:05

Trudno mi tutaj cokolwiek powiedzieć. Postaram się skontaktować z Jaro i zapytać o możliwości produkcyjne :-)

Kątem OK’a

Ka.
11 Lis 2011 11:21

Dołączam się do pytania Darka. Może to kicz, ale widziałbym logo minimalmacpl z jednej strony, a z drugiej nick użytkownika. :-) A może ktoś zrobi kubek?

Ka.

jar
11 Lis 2011 16:34

Czy wy też posiadacie takie ręcznie robione gadżety do swoich sprzętów jabłczanych?

Od wielu lat, od wielu lat… i to własnego autorstwa i wykonania…ale mnie łatwo, wszak jestem projektantem, plastykiem, etc…tylko to raczej nie są gadżety, a w pełni użytkowe i użyteczne - na owe czasy - sprzęty.
http://www.pbcentral.com/columns/hildreth_moore/deco.shtml
http://lowendmac.com/misc/07/0625.html

Jak zawsze

Jacek A. R.

- im więcej wolno - tym mniej wypada.

arth
15 Lis 2011 10:40

Breloczek bardzo ładny, widziałbym go w moim pęku kluczy, choć (ten pęk) ma już takie rozmiary, że nie jeden cieć by mi pozazdrościł. Kubek to nie wiem, ale co powiecie na koszulkę? :D
sz1H0r
sD8l22
tOKnlO

arth

QDS
15 Lis 2011 11:30

A z dopiskiem Mac User Group?

Kątem OK’a

arth
15 Lis 2011 12:08

Z dopiskiem też może być,
6.PNG

ale wydaje mi się, że bez jest bardziej minimalnie :)

arth

QDS
15 Lis 2011 13:58

Faktycznie pierwsza wersja jakby lepsza. Orientujesz się jakie koszty?

Kątem OK’a

arth
25 Lis 2011 8:35

Cóż, taki ekskluzywny towar jednak musi trochę kosztować ;)
Taka koszulka kosztowałaby w granicach 40zł. Mam zamiar sobie taką sprawić :) Jakby ktoś miał też ochotę to dajcie znać.

O, a koleżanka zrobiła sobie taki filcowy pokrowiec z drzewkiem i listkami, i iPhone też się zmieści.
moni2.jpg
Więcej zdjęć tutaj: Pokrowce na manowce

arth

QDS
25 Lis 2011 14:12

„Pokrowce na manowce” - cudowna nazwa!
Sam pokrowiec również ekstra.

Kątem OK’a