Forum

Tekstualnie minimalnie

macmocpl
22 Lis 2011 14:53

Tylko dzisiaj Clean Writer Pro za darmo ze względu na premierę. Z tego powodu polecam sprawdzić.

http://itunes.apple.com/pl/app/clean-writer-pro/id478363291?mt=12

Ka.
22 Lis 2011 14:55

Lion only :-(

Ka.

moksienciuk
22 Lis 2011 23:13

Dziękuję za info, pobrałem, używam, so far so good.

macmocpl
23 Lis 2011 1:56

Ka. pobierz za darmo, później się będziesz martwił ;)

arth
24 Lis 2011 23:14

Cieszę się, że wywiązała się tak ciekawa dyskusja. Ten mój tekst faktycznie trochę złośliwy, ale przecież mam zainstalowane te wszystkie programy, a kilku nawet czasem używam, więc tą złośliwość odnoszę też do siebie. Nie mam nic przeciwko tym programom ani żadnym innym. Głównie chodziło mi o to, że pod sztandarem lepszej użyteczności czy większej skuteczności działania, jako użytkownicy Mac App Store, dostajemy do wyboru programy, które funkcjonalnie nie różnią się prawie wcale, za to wizualnie bardzo. I tak oto nasz wybór przenosi się bardziej w sferę indywidualnego podejścia estetycznego. Nie mam najmniejszego zamiaru negować efektów w aspekcie usability, będących wynikiem świetnego designu, który aby był świetny przecież musi być co najmniej estetycznie spójny, ale zgodzicie się, że design to nie tylko krój i barwa tła…
Wiecie, że na przykład taki WriteRoom można wizualnie upodobnić prawie do wszystkich pozostałych wymienionych przeze mnie aplikacji. All in one?

arth

arth
30 Lis 2011 14:15

Pojawił się update do aplikacji iA Writer. To ta z niebieskim kursorem. Teraz nasze pliki możemy synchronizować za pomocą iCloud.

arth

Nagły
7 Gru 2011 17:38

bardzo fajne chyba to zabdejtuję sobie jakoś niebawem :)